Huisartsenpost Waterland

U belt de Huisartsenpost voor dringende klachten die echt niet kunnen wachten totdat u weer naar uw eigen huisarts of zijn vervanger kunt gaan.

Huisartsenpost Waterland 0299 – 31 32 33

Waarom moet ik altijd eerst bellen naar de Huisartsenpost?

Wij stellen u aan de telefoon allerlei vragen over de klachten. Door uw antwoorden kunnen wij een goede inschatting maken over de spoed (urgentie) en welke hulp er nodig is.

Huisartsenpost Waterland

De Huisartsenpost werkt samen met de afdeling Spoedeisende Hulp van het Dijklander Ziekenhuis. Dit betekent dat er 1 loket en 1 telefoonnummer is voor alle spoedeisende hulp buiten kantoortijden. Overdag kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Huisartsenpost Waterland en Spoedeisende Hulp van het Dijklanderziekenhuis vormen samen ‘Spoedpost Waterland’. Huisartsen en specialisten, verpleegkundigen en triagisten werken hier samen buiten kantooruren: tijdens de avond, de nacht en in het weekend. ‘Spoedpost Waterland’ biedt medische zorg bij problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Route naar de Huisartsenpost Waterland

De Spoedpost is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Er stoppen meerdere bussen bij het Dijklander Ziekenhuis.

Met de auto volgt u in Purmerend de borden Dijklander Ziekenhuis. Wij verzoeken u vriendelijk om te parkeren op het parkeerterrein om de parkeeroverlast voor onze buren in de woonwijk zo veel mogelijk te beperken. Aan de voorzijde van het Dijklander Ziekenhuis bevindt zich een betaald parkeerterrein. De Spoedpost bevindt zich links van de hoofdingang.

Het dichtstbijzijnde treinstation is Purmerend. Vanaf dit station is het zo’n vijf minuten lopen.

Klik op de link voor route en parkeren bij het Dijklander Ziekenhuis waar de Huisartsenpost Waterland zit.

Bezoekadres Huisartsenpost Waterland

Waterlandlaan 250
1441 RN Purmerend
 

Openingstijden Huisartsenpost Waterland

Op werkdagen van 17.00 – 8.00 uur
Op zaterdag, zondag en feestdagen 24 uur bereikbaar.

Klik op de link voor informatie over de Huisartsenpost Zaanstreek.