Huisartsenpost Zaanstreek

U belt de Huisartsenpost voor dringende klachten die echt niet kunnen wachten totdat u weer naar uw eigen huisarts of zijn vervanger kunt gaan.

Huisartsenpost Zaanstreek 075 – 65 33 000

Waarom moet ik altijd eerst bellen naar de Huisartsenpost?

Wij stellen u aan de telefoon allerlei vragen over de klachten. Door uw antwoorden kunnen wij een goede inschatting maken over de spoed (urgentie) en welke hulp er nodig is.

Huisartsenpost ZaanstreekDe Huisartsenpost Zaanstreek werkt samen met de afdeling Spoedeisende Hulp van het Zaans Medisch Centrum. Dit betekent dat er 1 loket en 1 telefoonnummer is voor alle spoedeisende hulp buiten kantoortijden. Overdag kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Route naar de Huisartsenpost Zaanstreek

Huisartsenpost Zaanstreek en Spoedeisende Hulp van het Zaans Medisch Centrum vormen samen ‘Spoedzorg’. Huisartsen en specialisten, verpleegkundigen en triagisten werken hier samen buiten kantooruren: tijdens de avond, de nacht en in het weekend. ‘Spoedzorg’ biedt medische zorg bij problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

De Spoedzorg is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Er stoppen meerdere bussen bij het Zaans Medisch Centrum. Met de auto volgt u in Zaandam de borden Zaans Medisch Centrum. Er is een parkeergarage. De Spoedzorg bevindt zich rechts van de hoofdingang.

U vindt de Huisartsenpost Zaanstreek rechts van de hoofdingang van het Zaans Medisch Centrum.

Komt u vanaf de A8 of de A7 volg dan de borden Zaandam. Bij de rotonde volgt U de borden “Zaans Medisch Centrum”. Vervolgens ‘Spoedeisende Hulp’.
Diverse bussen stoppen bij de halte “Zaans Medisch Centrum”.

Treinstation Kogerveld is het dichtstbijzijnde treinstation. Vanaf Kogerveld is het zo’n vijf minuten lopen.

Parkeren

Bezoekers van de Spoedzorg kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen bij de ingang van de Spoedzorg. Hier geldt een maximale parkeertijd van 30 minuten. Gebruik van de parkeerschijf is verplicht en bij overschrijding kan men een bekeuring krijgen.

Voor informatie over de parkeergarage: Zaans Medisch Centrum

Bezoekadres Huisartsenpost Zaanstreek

Koningin Julianaplein 58,
ingang Spoedzorg van het Zaans Medisch Centrum,
1502 DV Zaandam

Openingstijden Huisartsenpost Zaanstreek

Op werkdagen van 17.00 – 8.00 uur
Op zaterdag, zondag en feestdagen 24 uur bereikbaar


Klik op de link voor informatie over de Huisartsenpost Waterland.