Route Zaanstreek

Huisartsenpost Zaanstreek en Spoedeisende Hulp van het Zaans Medisch Centrum vormen samen ‘Spoedzorg’. Huisartsen en specialisten, verpleegkundigen en triagisten werken hier samen buiten kantooruren: tijdens de avond, de nacht en in het weekend. ‘Spoedzorg’ biedt medische zorg bij problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

De Spoedzorg is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Er stoppen meerdere bussen bij het Zaans Medisch Centrum. Met de auto volgt u in Zaandam de borden Zaans Medisch Centrum. Er is een parkeergarage. De Spoedzorg bevindt zich rechts van de hoofdingang.

Parkeren Zaans Medisch Centrum

U vindt de Huisartsenpost Zaanstreek rechts van de hoofdingang van het Zaans Medisch Centrum.

Komt u vanaf de A8 of de A7 volg dan de borden Zaandam. Bij de rotonde volgt U de borden “Zaans Medisch Centrum”. Vervolgens ‘Spoedeisende Hulp’.
Diverse bussen stoppen bij de halte “Zaans Medisch Centrum”.

Treinstation Kogerveld is het dichtstbijzijnde treinstation. Vanaf Kogerveld is het zo’n vijf minuten lopen.

Parkeren:
Bezoekers van de Spoedzorg kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen bij de ingang van de Spoedzorg. Hier geldt een maximale parkeertijd van 30 minuten. Gebruik van de parkeerschijf is verplicht en bij overschrijding kan men een bekeuring krijgen.

Voor informatie over de parkeergarage: Zaans Medisch Centrum